CONDITIILE GENERALE ALE SITULUI

Acest site este deținut și operat de și conține material, care este derivat în întregime sau parțial dintr-un material furnizat de "BUENAFUERTE LTD". Materialul de pe acest site este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor și de marcă, de asemenea, ca legile de proprietate intelectuală pertinente. Nu puteți modifica, copia, reproduce, republica, încărca, posta, transmite, sau distribui în nici un fel orice material de pe acest site, inclusiv codul și software-ul, fără acordul scris prealabil sau informații de la "BUENAFUERTE LTD". Puteți descărca material de pe acest site doar pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate.

Această autorizare nu este un transfer de titlu în materiale și copii ale materialelor și este supusă următoarelor restricții:

1) trebuie să păstreze, pe toate copiile materialelor descarcate, toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în materiale;

2), nu se poate modifica materialele în vreun fel sau reproduce sau afișa public, efectua, sau distribui sau a le folosi pentru orice scop public sau comercial în alt mod, și

3) nu trebuie să transfere materialele pentru orice altă persoană decât dacă le dau preaviz de, și sunt de acord să accepte, obligațiile care decurg din acești termeni și condiții de utilizare. Sunteti de acord sa respectati toate restrictiile suplimentare afisate pe site, deoarece pot fi actualizate din timp în timp.

Acest site Web este oferit de " BUENAFUERTE LTD " și pot fi folosite doar pentru scopuri / comert electronic de informare . Prin utilizarea site-ului sau descarcarea de materiale de pe site , sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în această notă . Dacă nu sunteți de acord cu respectarea acestor termeni și condiții , nu folositi site-ul sau descărca materiale de pe site .

Accesul

la și utilizarea acestui site ( " www.virilys.com ") este asigurată de subiect " BUENAFUERTE LTD ", cu următorii termeni :

1 . Prin utilizarea " www.virilys.com " sunteți de acord să intrați din punct de vedere legal acestor termeni , care intră în vigoare imediat de la prima utilizare a " www.virilys.com " . Dacă nu sunteți de acord să intrați din punct de vedere legal de către toți acești termeni , vă rugăm să nu accesați și / sau folosiți " www.virilys.com " .

2 . " BUENAFUERTE LTD " poate modifica acești termeni în orice moment, prin postarea de modificari on-line . Vă rugăm să citiți acești termeni în mod regulat pentru a vă asigura că sunt conștienți de orice schimbări făcute de '' . Utilizarea în continuare a " www.virilys.com ", după modificările sunt postate înseamnă că sunteți de acord să intrați sub incidența legală a acestor termeni din actualizată și / sau modificată .

3 . Nu puteți copia , reproduce , republica , descărca , posta , difuza , transmite , pune la dispoziția publicului , sau altfel utiliza www.virilys.com conținut în nici un fel , cu excepția dvs. propriu , uz non -comercial . Ai , de asemenea, de acord să nu se adapteze , modifice sau să creați lucrări derivate din orice conținut " www.virilys.com " cu excepția dvs. propriu , uz non -comercial . Orice altă utilizare a " www.virilys.com " conținut necesită acordul prealabil scris al " BUENAFUERTE LTD " .

4 . Sunteți de acord să utilizați " www.virilys.com " numai în scopuri legale , și într-un mod care nu încalcă drepturile , restricționa sau inhiba utilizarea și bucurie de către alte persoane " www.virilys.com " . Comportamente interzise includ de hărțuire sau care provoacă suferință sau neplăceri oricărei persoane , transmiterea de conținut obscen , lasciv sau ofensator sau continut care face apel la interesele lasciv sau perturba fluxul normal al dialogului în cadrul " www.virilys.com " . Te în mod specific de acord să se conformeze cu cerințele fi , de asemenea, toate regulile, regulamentele , ordinele , notificările și direcții făcute în temeiul acestuia .

Refuzurile și LIMITAREA RĂSPUNDERII

5 . " www.virilys.com " conținut , inclusiv de informare , nume , imagini, poze , logo-urile și pictogramele cu privire la sau legate de '' , produse și servicii ( sau a produselor și serviciilor terți ) sale , sunt furnizate "CA ATARE " și pe o " ESTE DISPONIBIL " bază , fără nici o reprezentare sau orice fel de garanție a făcut ( expresă sau implicită prin lege ), în măsura permisă de lege , inclusiv garanțiile implicite de calitate satisfăcătoare , adecvare pentru un anumit scop , ne- încălcare , compatibilitate , securitate si acuratete .

6 . În niciun caz nu se va " BUENAFUERTE LTD " să fie răspunzător pentru oricare dintre următoarele pierderi sau daune ( indiferent dacă astfel de pierderi în cazul în care se prevede , previzibil , cunoscut sau altfel ) : ( a) pierderea de date; ( b ) pierderea de venituri sau profituri anticipate ; ( c) pierderea de afaceri; ( d ) pierderea de oportunitate ; ( e ) pierderea fondului comercial sau rănire a reputației ; ( f ) pierderile suferite de terți ; sau ( g ) orice daune indirecte , pe cale de consecință , speciale sau exemplare care decurg din utilizarea de " www.virilys.com ", indiferent de forma de acțiune .

7 . " BUENAFUERTE LTD " nu garantează că funcțiile conținute în " www.virilys.com " conținut va fi neîntreruptă sau fără erori , că defectele vor fi corectate , sau că " www.virilys.com " sau serverele pe care o face , sunt disponibile gratuit de viruși sau bug-uri .

DESPAGUBIRI

8 . Sunteți de acord să-și apere , despagubi si inofensiv pe site-ul www.virilys.com și taxe ca , de asemenea, tuturor directorilor respectivi , ofițerii , angajații și agenții de și împotriva tuturor pasivelor , pretentii , daune , costuri și cheltuieli , inclusiv a avocaților acestora care decurg din : utilizarea de către dvs. a site-ului , orice material de a posta , de încărcare , e-mail sau transmite in alt mod , folosind site-ul , sau încălcarea de către dvs. , încalcă sau presupusă încălcare sau încălcare a acestor Termeni de utilizare .

LINK-URI DIN ACEST SITE

9 . Acest site contine link-uri către alte site-uri de internet de pe World Wide Web . Noi oferim astfel de link-uri pentru doar confortul dumneavoastră , și nu suntem responsabili pentru conținutul în orice site legat de pe acest site . Noi renunțăm la toate garanțiile , explicite sau implicite cu privire la exactitatea , legalitatea , fiabilitatea sau valabilitatea oricărui conținut de pe oricare alt astfel de loc , și că aceste site-uri va fi lipsit de virusi sau alte elemente daunatoare .

CONDITII DE UTILIZARE

10 . Am putea adăuga , modifica sau elimina orice parte din aceste Conditii de utilizare în orice moment , fără notificare . Orice modificare a acestor Termeni de Utilizare sau orice punct de vedere prezentate pe acest site se aplică de îndată ce acestea sunt afișate . Continuând să utilizați acest site după ce sunt postate orice modificări , confirmați acceptarea acestor modificări . Prin urmare, este responsabilitatea dumneavoastră de a verifica aceste Conditii de utilizare de fiecare dată când utilizați acest site , astfel încât să puteți să ia notă de orice modificări s-ar putea face . Am putea adăuga, modifica , întrerupe , șterge sau suspenda orice alt conținut afișat pe acest site , inclusiv caracteristici și specificații de produse și servicii descrise sau descrise pe site-ul , temporar sau permanent , în orice moment , fără preaviz și fără răspundere .

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

11 . Numele, imaginile și logo-urile care identifică " BUENAFUERTE LTD " , sau terțe părți și produsele și serviciile lor sunt supuse dreptului de autor , drepturi de design și mărci de " BUENAFUERTE LTD " , și / sau terțe părți . Nimic din cele conținute în aceste condiții va fi interpretat ca oferind indirectă, prin înstrăinare sau în alt mod orice licență sau drept de a folosi orice marcă comercială , brevet , chiar de proiectare sau de drepturi de autor de " BUENAFUERTE LTD " , sau orice altă terță parte .

CONTRIBUȚIA LA www.virilys.com

12 . În cazul în care sunt invitați să prezinte orice contribuție la " www.virilys.com " ( inclusiv orice text , fotografii , grafice, materiale video sau audio ), sunteți de acord , prin trimiterea contribuția dumneavoastră , pentru a acorda " BUENAFUERTE LTD " un perpetuu , fără drepturi de autor , non - exclusiv , dreapta sub- licenseable si licenta de a utiliza , reproduce , modifica , adapta , publica , traduce , crea lucrări derivate din , distribui , efectua , juca , pune la dispoziția publicului , și de a exercita toate drepturile de autor și de publicitate cu privire la contribuția dumneavoastră la nivel mondial și / sau să includă contribuția dumneavoastră în alte lucrări , în orice media acum cunoscut sau dezvoltate mai târziu pentru termenul întreg al oricăror drepturi care pot exista în contribuția dumneavoastră , și în conformitate cu restricțiile de confidențialitate prevăzute în e politica de confidențialitate . Dacă nu doriți să acorde " BUENAFUERTE LTD " drepturile prevăzute mai sus , vă rugăm să nu prezinte contribuția dumneavoastră la " www.virilys.com " . Continuare la punctul 9 , prin trimiterea contribuția dumneavoastră la " www.virilys.com ' , tu :

13.1 mandat care contribuția dumneavoastră ;

13.1.1 este munca ta originală și că aveți dreptul de a pune la dispoziția " BUENAFUERTE LTD " pentru toate scopurile specificate mai sus ;

13.1.2 nu este defăimătoare și

13.1.3 nu încalcă nici o lege ; și

13.2 COMPENSATIE " BUENAFUERTE LTD " împotriva tuturor taxelor legale , daune și alte cheltuieli care pot fi suportate de către " BUENAFUERTE SRL ", ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a garanției de mai sus , și

13.3 renunța la orice drepturi morale în contribuția dumneavoastră în scopul prezentării sale a și publicare pe " www.virilys.com " și în scopurile menționate mai sus .

COMANDA pe site și PROBLEME LEGATE DE

14 . Să rețineți că prezenta site-ul este creat pentru a face disponibile diferite produse pe bază de plante la vânzare și distribuție pe Internet . Produsele respective se referă la diferite aspecte si modalitati de a îmbunătăți stilul de viață și starea generala de sanatate .

15 . Este pertinent să se sublinieze că respectivele produse sunt fabricate de diferiți producători de diferite origini . Produsele sunt disponibile pentru vânzare numai pe site-ul de față . Site-ul de față nu se pune garanție pentru calitatea , abilitatea , utilitatea și eficiența produselor menționate . Să rețineți că toate produsele care sunt vândute pe site-ul de față sunt suplimente alimentare pe bază de plante , care pot suplimenta dieta generala și alte regimuri a oricărui individ . Suplimentelor alimentare nu au fost nici testate științific nu a fost dovedit de fapt, rezultatele lor pretinsa sau declarate . Este de remarcat faptul că prezentaul site-ul nu este răspunzător în cazul în care oricare dintre produse de stil de viață / suplimente alimentare pe baza de plante a spus că actuala site-ul este de vânzare , fie are unele efecte secundare asupra sănătății utilizatorilor sau nu au nici un efect sau eficacitate în atingerea obiectivele pe care le pretinde pentru a ajuta la atingerea sau , la conducerea generala de sanatate si stilul de viata de orice individ . Vă rugăm să rețineți că într- un astfel de caz , răspunderea este produs de producătorul de producerea respectivelor produse pe bază de plante suplimente alimentare / stil de viață și nu a prezenta site-ul , în orice fel de condiții .

16 . Ia act de faptul că produsele respective nu sunt nici medicamente , nici de medicamente , ci doar suplimente alimentare care completează produsele alimentare și dieta de orice individ . În cazul în care aveți orice plângere cu privire la orice problemă referitoare la produsele pe bază de plante au spus suplimente alimentare / stil de viață , atunci în mod specific de acord că răspunderea pentru același lucru trebuie să fie cea a producătorului a spus produselor supliment alimentar / stil de viață pe bază de plante și că prezenta site-ul nu va fi raspunzatoare sub nici o formă , în orice mod , cunoscute sau necunoscute .

17 . Actualul stil site-ul are o politică de rambursare , care este detaliat după cum urmează . Restituirile se va face numai pentru produs neutilizat și în scopul de a beneficia de restituire , clientul trebuie să furnizeze toate informațiile solicitate cu privire la site-ul web . Site-ul nu va rambursa pentru orice produs folosit , utilizat în orice mod sau cantitatea acestora . Într- un caz de rambursare , taxele de expediere vor fi deduse din suma de rambursare , iar clientul va primi doar restituire , minus taxele de transport , pentru produsul nefolosit .

18 . În orice caz , tu ca utilizator al serviciilor de față site-ului , în special , absolut , necondiționat și complet , sunt de acord și se angajează că în nici un fel de condiții, nu va fi nici o responsabilitate a prezenta site-ul pentru lipsa de eficacitate sau orice alt defect în produsele alimentare pe bază de plante produse de suplimente . Te în mod specific de acord de asemenea, că în nici un caz , în cazul oricărui litigiu , proceduri legale , acțiuni în justiție sau în alt mod , la răspunderea patrimonială a prezenta site-ul nu trebuie să fie mai mult decât rambursarea unei sume de 100 USD DOAR pentru a cumpărătorului de bază de plante a declarat produse suplimente alimentare / stil de viata pentru orice deficit , pierdere, deteriorare sau prejudiciu de orice fel cauzate de menționate mai sus produsele de suplimente alimentare pe bază de plante .

19 . Site-ul are dreptul absolut de a refuza să accepte orice pentru produse și servicii . Trebuie să se constate că tu , în calitate de client , sunt complet și absolut responsabil pentru furnizarea de informații corecte la site-ul , în scopul de a ne permite pentru a procesa comanda . Site-ul nu va fi răspunzătoare în nici un caz , dacă în calitate de client furnizează informații inexacte de cauza care ordinul nu este livrat . Este de subliniat în mod special faptul că datele de livrare indicate de pe site-ul sunt doar estimări și nu sunt garantate , deoarece există terțe părți implicate , care este dincolo de controlul , puterea și posesia a site-ului . Site-ul nu va fi responsabil pentru orice daune în timpul de livrare a produsului ( e ) . Sunteti de acord ca în cazul în care produsul nu este livrat , ajunge cu întârziere , sau sunt deteriorate în tranzit , tu ca clientul , trebuie să-l ia cu operatorul de transport . Tu, ca și client , garantează că orice comandă făcută de tine pe site-ul , este doar pentru uz personal și nu vor fi revândute la o terță parte . Vă rugăm să rețineți că, pe politica existentă a site-ului , toate comenzile sunt acceptate de numai site-ul web și numai în cazul în care plata integrală se realizează și în nici un moment mai devreme .

20 . Confidențialitatea și securitatea datelor : Vă rugăm să rețineți că tu , în calitate de client , din proprie voință și de voință , s-au dat datele dumneavoastră cu caracter personal , precum și propria informațiile cărții de credit pe site-ul în scopul limitate de completare a ordinii de produsul ( e ) comandat astfel de tine . Vă rugăm să rețineți că , în timp ce site-ul va lua toate măsurile de precauție necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal menționate anterior , precum și informațiile de card de credit este reținut într-un mod sigur și securizat totuși , pentru toate scopurile , site-ul nu va fi responsabilă sau răspunzătoare în nici un fel un fel , pentru orice utilizare abuzivă a datelor cu caracter personal menționate anterior , precum și informații despre cardul de credit . De asemenea, site-ul nu este răspunzător în cazul în care datele furate sau vândute în orice fel, în primul rând, din cauza diferitelor părți terțe implicate în întregul proces de prelucrare fiecare comandă unică. Tu , în calitate de client , se declar în mod expres că site-ul nu va fi responsabil în nici un fel și în nici un fel de condiții , pentru orice utilizare abuzivă a datelor cu caracter personal ca , de asemenea, informațiile cardului de credit , care poate avea loc în orice platformă de orice terță independentă partid care ar putea avea legătură , asociere sau o relație cu comanda dvs. pentru anumit produs ( e ) pe site-ul de față .

21 . Răspundere : Este pertinente să sublinieze că actuala site-ul este doar o platformă pentru a vinde diverse produse supliment pe bază de plante . Prezenta site-ul nu va fi raspunzator pentru orice defect produs sau eșec sau pentru creanțele care sunt din cauza uzurii normale , abuzul de produs , abuz , non- conformitatea cu orice coduri , sau deturnare de orice fel . În conformitate cu legislația în vigoare în momentul de față în vigoare , tu ca clientul este responsabil în totalitate și numai să consulte un medic calificat / doctor / medic înainte de a consuma oricare dintre produsele , astfel încât comandat de tine pe site-ul de față .

22 . Să rețineți că site-ul nu va fi responsabil pentru orice pierdere , prejudiciu , boală sau orice alte daune de orice fel cuantic , care ar putea avea loc pentru sănătatea dumneavoastră , în cazul în care sfat medical adecvat , profesional nu este luat de la un medic calificat în mod corespunzător / doctor / medic .

23 . Ia cu amabilitate anunț că noi, ca un site nu va fi responsabil pentru orice consecințe ale utilizarea dumneavoastră / baraje oricare dintre produsele în vânzare pe site-ul de față , dacă aveți sau nu folosiți orice alt medicament anterior . Consultați cu amabilitate specific doctor / practician medical / medicul dumneavoastră înainte de a începe consumul diferitelor produse de vânzare a prezenta site-ului . Întreaga răspundere pentru orice consecințe care ar putea rezulta în cazul de consum sau / și de a lua oricare dintre produsele pe bază de plante menționate mai sus , astfel vândute pe site-ul de față , trebuie să fie complet , absolut și complet a ta și a ta numai și că nici o altă entitate , inclusiv site-ul de față va fi responsabil răspunzător pentru oricare dintre acțiunile dumneavoastră în această privință .

24 . In cazul campaniilor speciale cu produse de test, gratuite conditiile ce trebuiesc respectate, sunt. In cazul in care produsul nu este returnat in maxim 15 zile calendaristice de la primire de catre beneficiar, se va efectua o tragere de bani echivalenta cu valoarea produsului de test. In cazul in care Produsul de Test este returnat inainte de cele 15 zile calendaristice, folosirea lui pana atunci este gratuita. Returnarea se va face prin intermediul curieratului si este in sarcina si plata beneficiarului. Produsele de test au aceleasi caracteristici ca si produsele scoase la vanzare.

GENERAL

25 . Dacă există un conflict între acești termeni și termeni specifici care apar în altă parte pe " www.virilys.com ", atunci acesta din urmă va prevala .

26 . Dacă oricare dintre acești termeni sunt stabilite a fi ilegale , invalide sau inaplicabile din cauza legilor din orice stat sau țară în care acești termeni sunt destinate pentru a fi eficiente , atunci în măsura în care și în jurisdicția în care acest termen este ilegal , nevalabile sau inaplicabile , ele vor fi și șterse din acești termeni și termenii rămase vor supraviețui , rămâne în vigoare și continuă să fie obligatorii și executorii .

27 . Acești termeni vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legile și toate normele relevante , regulamentele , instrucțiunile , ordinele și notificările făcute în temeiul acestuia .

Politica de confidențialitate

Ce informații colectăm ?

Noi colectăm informații de la tine atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru , plasați o comandă , abona la newsletter-ul nostru , de a răspunde la un sondaj sau să completați un formular .

Atunci când comandați sau înregistrarea pe site-ul nostru , după caz ​​, vi se poate cere să introduceți dvs. : numele, adresa de e-mail , adresa poștală , numărul de telefon , informațiile cărții de credit , numărul de securitate socială sau site-ul URL-ul , persoanele fizice foto id .

La fel ca cele mai multe site-uri web , vom folosi cookie-uri si / sau balize web pentru a îmbunătăți experiența dvs. , aduna informații generale vizitatorilor , și urmăriți vizite la site-ul nostru . Vă rugăm să consultați " nu folosim cookie-urile ? secțiunea de mai jos pentru informații despre cookie-uri și cum le folosim . Ce vom utiliza informațiile dvs. pentru ?

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi folosite într-unul din următoarele moduri :

Pentru a personaliza experiența dvs. ( informațiile dvs. ne ajută să răspundă mai bine nevoilor dvs. individuale )

Pentru a îmbunătăți site-ul nostru ( ne străduim continuu pentru a îmbunătăți ofertele noastre de site-ul pe baza informațiilor și feedback-ul pe care le primim de la tine )

Pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților ( informațiile dvs. ne ajută să răspundă mai eficient solicitărilor dumneavoastră de servicii pentru clienți și are nevoie de sprijin )

Pentru a procesa tranzacții

Informațiile dvs. , publice sau private , nu vor fi vândute , schimbate , transferat , sau dat la orice altă companie pentru orice motiv , fără consimțământul dumneavoastră , altele decât cele pentru scopul expres de a livra produsul achizitionat sau serviciul solicitat .

Pentru a administra un concurs , promovare , studiu sau alte caracteristici site-ul

Pentru a trimite email-uri periodice

Adresa de e-mail va oferi pentru procesarea comenzilor , vor fi folosite numai pentru a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda dumneavoastră .

Dacă decideți să opt-in la lista noastră de difuzare , vei primi e-mailuri care pot include stirile companiei , actualizări , legate de produs sau serviciu de informații , etc

Notă : În cazul în care , în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea email-uri viitoare , vom include instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail . Cum putem proteja informațiile dumneavoastră ?

Ne pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale atunci când faceți o comandă sau acces la informațiile dvs. personale .

Oferim utilizarea unui server securizat . Toate furnizat informații sensibile / de credit sunt transmise prin intermediul tehnologiei ( SSL ) Secure Socket Layer și apoi criptate in baza noastra de date furnizorii de gateway-ul de plată numai pentru a fi accesibile de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme , și sunt necesare pentru a ? Păstreze informațiile confidențiale .

După o tranzacție , informații private ( carduri de credit , numărul de securitate socială , financiare , etc) nu vor fi stocate pe serverele noastre . Nu vom folosi cookie-uri ?

Da ( Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni pe care un site sau transferurile sale de furnizor de servicii pentru computere hard disk prin intermediul browser-ul Web ( dacă vă permiteți ), care permite site-urile sau sistemele furnizorilor de servicii să recunoască browser-ul dvs. și de captare și amintesc anumite informații

Noi folosim cookie-uri pentru a ne ajuta sa ne amintim si sa proceseze elementele din cosul de cumparaturi , înțelege și de a salva preferințele pentru vizite ulterioare , și a urmări reclame și compila date agregate despre traficul site-ului și interacțiunea site-ul astfel încât să putem oferi mai bine site-ul experiențe și instrumente în viitor . S-ar putea contracta cu furnizori terți de servicii pentru a ne ajuta la o mai buna intelegere vizitatorii site-ului nostru . Acești furnizori de servicii nu au voie să folosească informațiile colectate în numele nostru cu excepția a ne ajuta să efectueze și să îmbunătățească activitatea noastră .

Dacă preferați , puteți alege pentru a avea computer vă avertizeze de fiecare dată când un cookie este trimis , sau puteți alege să dezactivați toate cookie-urile , prin setările browser-ului . La fel ca cele mai multe site-uri web , în cazul în care te întorci cookie-urile de pe , unele dintre serviciile noastre ar putea să nu funcționeze corect . Cu toate acestea , puteți plasa în continuare comenzi prin telefon sau prin contactarea client service . Nu vom dezvălui orice informații părților din afara ?

Noi nu vindem , comerț , sau altfel de transfer de părți în afara de informații personale de identificare . Aceasta nu include terți de încredere , care ne ajuta în operare site-ul nostru , efectuarea de afaceri noastre , sau service- te , atât timp cât aceste părți sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații . S-ar putea elibera , de asemenea, informațiile dvs. atunci când credem că eliberarea este necesar să se respecte legea , să aplice politicile site-ul nostru , sau pentru a proteja a noastră sau a drepturilor altora , de proprietate , sau de siguranță . Cu toate acestea , informațiile vizitatorilor non- personale de identificare pot fi furnizate de alte părți pentru marketing, publicitate , sau în alte scopuri .

link-uri terță parte

Ocazional , la discreția noastră , am putea include sau oferi produse de terțe părți sau servicii de pe site-ul nostru . Aceste site-uri terțe părți au politici separate și independente de confidențialitate . Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul și activitățile legate de aceste site-uri . Cu toate acestea , vom căuta pentru a proteja integritatea site-ului nostru si binevenit orice feedback despre aceste site-uri .

Protecția copii

Suntem în conformitate cu cerințele de COPPA ( copii Online Privacy Protection Act ) , nu colectăm informații de la oricine sub 13 ani . Site-ul nostru , produsele și serviciile sunt toate direcționate către oameni care sunt cel puțin 13 de ani sau mai in varsta .

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate online, se aplică doar la informațiile colectate prin intermediul site-ul nostru și nu la informații colectate offline.

Consimțământul dumneavoastră

Prin utilizarea site-ul nostru , sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate .

Modificări în Politica de confidențialitate

Dacă decidem să schimbăm politica noastra de confidentialitate , vom posta aceste modificari pe aceasta pagina .

ne contactați

Dacă există întrebări cu privire la această politică de confidențialitate ne puteți contacta AICI .