Politica de rambursare

Satisfactia clientului

este important pentru noi . Ne mândrim imens în furnizarea de produse de calitate superioara , iar scopul nostru este de a asigura că clienții noștri sunt complet mulțumiți și mulțumit cu achiziția lor . Va prezentam cele mai bune pentru clienții noștri . O politică de rambursare se aplică :

În termen de 30 de zile de la data cumpărării , dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.

o rambursare completă minus taxele de transport va fi acordată numai în cazul în care o cerere de rambursare este primită în termen de 30 zile de la data cumpărării . Puteți solicita o rambursare prin e-mail sau puteți contacta echipa noastră de asistență pentru clienți pentru același lucru .

Dacă din orice motiv , sau circumstanțe inevitabile în care coletul nu este livrat de noi , atunci ordinul va fi anulat .

Toate produsele trebuie să fie returnate nedesfacute pentru a primi o rambursare .

Transport și Taxe Manipulare

Dacă aveți întrebări referitoare la rambursare a comenzii dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

Pentru a beneficia de rambursare trebuie sa trimiteti pe adresa firmei o cerere scrisa care sa contina Numele dumneavoastra, motivul cereri de rambursare, contul bancar complet in care doriti rambursarea, Numele Bancii unde aveti contul.

Coletul mai trebuie sa contina cutiile nedesfacute si documentele insotitoare. Taxele de transport și de manipulare sunt nerambursabile, iar pachetul trebuie să fie primit de către noi în termen de 30 de zile. Pachetul trebuie să fie atent ambalate astfel încât să nu afecteze în mod negativ conținutul. Noi, la discretia noastra, putem respinge sau returna orice produs care este trimis pentru restituire dacă este găsit deteriorat. De îndată ce pachetul este primit și acceptat de noi, un credit va fi emis pentru cardul dvs. și acest lucru s-ar reflecta în extrasul de cont între 2-5 săptămâni, în funcție de bancă care a emis cardul. Vă rugăm să rețineți că o taxă de repopulare de 5% se aplică la toate declarațiile.